Geniet van je massage

Een massage is super ontspannend, en is nog veel meer! Door een massage reset je je lichaam, je bevordert het zelfherstellend vermogen van je lichaam: je bloeddoorstroming verbetert, je spieren en gewrichten worden soepeler, energieblokkades worden verminderd of weggemasseerd, je conditie wordt beter, je huid ziet er gezonder uit…het is niet niks! De pure biologische massage-oliën die wij gebruiken maken onze massages nog extra hemels!

Energetisch therapeute Tine Nijs

Alle massages bij Lavendine Pure worden uitgevoerd door mezelf, Tine. Graag stel ik me even aan je voor.

Ik hou ervan om te gaan met anderen op een oprechte en pure manier. Ik ga graag op zoek naar wat jou drijft, en wat jij nodig hebt.
Het je goed voelen in je vel, de balans vinden in je leven, vind ik heel belangrijk. Positieve energie die vlot stroomt in je lichaam maakt dat je de wereld anders ziet, je je beter kan focussen, en makkelijker de juiste beslissingen kan nemen.

Ik volgde heel wat opleidingen: Zweedse massage, (therapeutische) hotstone massage, kruidenstempelmassage, fibromyssage, aromatherapie, Chinese geneeskunde en anatomie, TuiNa, Qi gong, Chinese voedingsleer, cupping, moxa…voortdurend volg ik nog bijscholingen en opleidingen. Met deze brede kennis kan ik jou een massage op maat aanbieden die jij op dat moment nodig hebt.
Bij de therapeutische massages geef ik je graag qi gong oefeningen om thuis verder mee te werken, of energetische voedingtips…

Tenslotte masseer ik steeds met hoogstaande kwalitatieve oliën: de biologisch gecertifieerde essentiële oliën van Sjankara zijn de top, ik gebruik ook pure lavendelolie uit Frankrijk, Marokkaanse biologische arganolie enThaise siamolie.

Lees meer
"Quiet the mind, and the soul will speak"
Buddha

Cadeaubon Lavendine Pure

Ben je nog op zoek naar een exclusief cadeau voor feestje, verjaardag of een andere gelegenheid?

Een heerlijke waardebon van bij Lavendine Pure is altijd een heerlijk cadeau!

Reservatie

Wil je reserveren?

Gelieve het contactformulier in te vullen met vermelding welk arrangement je graag wilt reserveren en je voorkeur moment. Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.

Reserveren