Gastronomie

In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips die wij zeker een bezoekje waard vinden.

 • Het Hutmoment

  Brasserie vlakbij onze B&B met lekkere Belgische keuken.

 • O’Geros

  “Gezellig delen, culinair genieten” stijl!:
  In mediterraans restaurant O Geros zijn culinair genot, een fijne babbel en een hartelijke lach thuis. Hun kleine kaart van pure mediterrane gerechten met Griekse accenten verrast je door zijn originele smaken. Laat je meevoeren naar het zonovergoten Middellandse Zeegebied.

 • Partaasch

  Partaasch is ontstaan vanuit de Genkse mijn. Het zwarte goud van het verleden is de kleurencode van Partaasch geworden: voornamelijk zwart, met subtiele toetsen van goud. Het restaurant is gelegen in Thor Park tussen twee mijnschachtbokken op het historische mijnterrein van Waterschei, recht in de oorsprong.gelegen

 • La Dolce Vita

  verse Italiaanse keuken in het hartje van Genk centrum.Sfeervol romantisch decor, bereidingen met dagverse ingrediënten: vlees, vis, groenten…pioniers van Slow Food.

Cadeaubon Lavendine Pure

Ben je nog op zoek naar een exclusief cadeau voor feestje, verjaardag of een andere gelegenheid?

Een heerlijke waardebon van bij Lavendine Pure is altijd een heerlijk cadeau!

Reservatie

Wil je reserveren?

Gelieve het contactformulier in te vullen met vermelding welk arrangement je graag wilt reserveren en je voorkeur moment. Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.

Reserveren