Gastronomie

In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips die wij zeker een bezoekje waard vinden.

 • Brasserie Hoefstad

  Brasserie Hoefstad bestaat al sinds 1898 en is daarmee bekend als het oudste café van Genk. Gelukkig is de tijd niet blijven stilstaan en is het door de jaren heen uitgegroeid tot een gezellige brasserie met een kwaliteitsvolle en een uitgebreide menukaart.

  ​Brasserie Hoefstad ligt op een boogscheut van het centrum van Stad Genk en op wandelafstand tot C-mine Genk.

  Ontdek hier het menu en reserveer je plekje online! Ook afhaalmaaltijden mogelijk!

  www.hoefstadgenk.be

 • U restaurant

  Restaurant U werkt uitsluitend met seizoensproducten, duurzaam gevangen vis en diervriendelijk geproduceerd vlees. Transparantie is het sleutelwoord, van product tot bereiding. Je neemt plaats rond de open keuken en kan de chefkok aan het werk zien.

  https://www.restaurant-u.be

   info@restaurant-u.be of+32 491 63 45 47

 • Het Hutmoment

  Brasserie vlakbij onze B&B met lekkere Belgische keuken.

 • O’Geros

  “Gezellig delen, culinair genieten” stijl!:
  In mediterraans restaurant O Geros zijn culinair genot, een fijne babbel en een hartelijke lach thuis. Hun kleine kaart van pure mediterrane gerechten met Griekse accenten verrast je door zijn originele smaken. Laat je meevoeren naar het zonovergoten Middellandse Zeegebied.

 • Partaasch

  Partaasch is ontstaan vanuit de Genkse mijn. Het zwarte goud van het verleden is de kleurencode van Partaasch geworden: voornamelijk zwart, met subtiele toetsen van goud. Het restaurant is gelegen in Thor Park tussen twee mijnschachtbokken op het historische mijnterrein van Waterschei, recht in de oorsprong.gelegen

 • La Dolce Vita

  verse Italiaanse keuken in het hartje van Genk centrum.Sfeervol romantisch decor, bereidingen met dagverse ingrediënten: vlees, vis, groenten…pioniers van Slow Food.

Cadeaubon Lavendine Pure

Ben je nog op zoek naar een exclusief cadeau voor feestje, verjaardag of een andere gelegenheid?

Een heerlijke waardebon van bij Lavendine Pure is altijd een perfect cadeau!

Bestel je bon via telefoon (089 214550) of via mail: info@lavendinepure.be.

Tot snel…tot puur genieten!

Reservatie

Wil je reserveren?

Gelieve het contactformulier in te vullen met vermelding welk arrangement je graag wilt reserveren en je voorkeur moment. Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.

Reserveren