Terug naar overzicht

Energetisch therapeute Tine Nijs

08 augustus 2019

Alle massages bij Lavendine Pure worden uitgevoerd door mezelf, Tine. Graag stel ik me even aan je voor.

Ik ben een positivo, ik wil graag volop genieten van het leven en onze mooie wereld, met oog voor de positieve dingen in dit universum. Ik heb het geluk achter mij een heerlijk gezin te hebben staan, waar ik beretrots op ben. Massages begonnen voor mij ooit als een hobby, maar al snel bleek dat dit mijn passie was. Een passie die ik graag wilde delen.

Ik hou ervan om te gaan met anderen op een oprechte en pure manier. Ik ga graag op zoek naar wat jou drijft, en wat jij nodig hebt.
Het je goed voelen in je vel, de balans vinden in je leven, vind ik heel belangrijk. Positieve energie die vlot stroomt in je lichaam maakt dat je de wereld anders ziet, je je beter kan focussen, en makkelijker de juiste beslissingen kan nemen.
Mijn massages zijn puur: puur vanuit het hart, met pure oliën (biologisch gecertifieerd en van de hoogste kwaliteit) en puur voor jou op jouw (massage)moment.

Ik volgde heel wat opleidingen: Zweedse massage, (therapeutische) hotstone massage, kruidenstempelmassage, fibromyssage, aromatherapie, Chinese geneeskunde en anatomie, TuiNa, Qi gong, Chinese voedingsleer, cupping, moxa…voortdurend volg ik nog bijscholingen en opleidingen. Met deze brede kennis kan ik jou een massage op maat aanbieden die jij op dat moment nodig hebt.
Bij de therapeutische massages geef ik je graag qi gong oefeningen om thuis verder mee te werken, of energetische voedingtips…

Tenslotte masseer ik steeds met hoogstaande kwalitatieve oliën: de biologisch gecertifieerde essentiële oliën van Sjankara zijn de top, ik gebruik ook pure lavendelolie uit Frankrijk, Marokkaanse biologische arganolie enThaise siamolie.

Heb je nog vragen over onze massages, of wil je graag advies?
Mail me gerust, ik neem graag de tijd om te kijken welke behandeling het best bij jouw vraag past.

Tot gauw, tot puur genieten!

Tine van Lavendine Pure