Welkom bij Lavendine Pure!

Wij willen graag dat onze gasten en klanten ontspannen, thuis komen bij ons, batterijen opladen, en weer met veel energie samen op weg gaan. Of dat nu is door bij ons te komen slapen, of te komen wellnessen, of een massage te genieten…puur genieten!

Gezellige, romantische kamers, een heerlijk terras (vanaf herfst 2019 ook een overdekt terras!, een supergezellige privé wellness, een massage waar alles om jouw welzijn draait,… helpen daar een handje bij. Maar vooral mag je bij ons thuis komen, jezelf zijn, puur en gewoon ZIJN.

Lavendine Pure is ontstaan uit onze passie voor het leven, onze interesse om met anderen authentiek om te gaan, goed te zijn voor elkaar…te genieten van het leven. De pure staat voor puur genieten, puur gezond ontbijt, pure natuurlijke inrichting, pure massages, puur betekent voor ons ‘echt’.

Tine: “Daniël is de lieve geduldige handige man (die in de ogen van Tine alles kan), hij maakte dit droomplekje een gezellig thuisplekje voor iedereen die graag bij ons wil komen genieten.”
Daniël: ”Tine is een warme persoonlijkheid die anderen graag in de watten legt. Haar massages zijn dan ook ‘one of a kind’, helemaal op maat, met grote deskundigheid, en vooral vanuit haar hart.”

Met zijn tweetjes runnen wij de B&B, bereiden biologische ontbijtjes met persoonlijke receptjes, zelf gemaakte verse fruitsla, eitjes, spek, waarin het accent ligt op ‘vers’, ‘gezond’, ‘biologisch’ en ‘puur’.

Wij verwelkomen de gasten in onze privé- wellness, zorgen voor een hapje en flesje water, doen wat we kunnen zodat ze samen kunnen genieten. Onze energetische en holistische massages zijn op maat, we gaan echt op zoek naar wat jij op dat moment nodig hebt.

Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten en onze warmte met je te delen. Graag kruiden wij jouw dag met een vleugje warmte, een lepeltje liefde en vooral: onvergetelijke momenten!

Warme groet, graag tot ziens!

Tine & Daniël

Van 1 december tot en met 12 december 2019 zijn wij gesloten wegens vakantie. Vanaf 13 december staan wij -met opgeladen batterijen- klaar om je te verwelkomen!