Aanbod Massages

Relaxatiemassage met ontspannende olie: 50 min - 75 euro / 80 min - 105 euro

Rustgevende massage met etherische oliën die lichaam en geest helemaal ontspannen.

Deze massage is een rustige, zachte massage met lange strijkbewegingen, zodat je weer helemaal tot jezelf komt. Deze heerlijke tijd voor jezelf brengt lichaam en geest heerlijk in balans. Dit is een ontspannende massage, bij de massage van 50 ' masseren we de achterzijde van het lichaam, bij die van 80' voegen we de benen, armen en gezicht toe.

We ronden deze massage af met een glaasje water.

Lavendelscrub en lavendelolie-massage (Zweedse) 60 min - 95 euro

Je rug wordt eerst voorbereid met een lavendelscrubzeep. Je poriën openen zich om de lavendelolie goed op te nemen. 

Vervolgens wordt de achterzijde van je lichaam zalig gemasseerd met pure lavendelolie, de lavendelolie komt in je bloedbanen en brengt je volledig in rust. Dit is een massage om puur van te genieten, niet alleen tijdens de massage maar ook nog vele dagen daarna! Deze massage (60 min) wordt afgesloten met een glaasje water.

 

Tine's mix (50 min - 80 euro)

Bij deze massage gaat Tine op het moment zelf kijken welke massage of behandeling jij nodig hebt. We starten met een kort gesprek wat je verwacht van de massage, en Tine zal de massage oliën voor jou uitkiezen (soms zelfs op maat maken bij een volgende behandeling), kiezen voor bepaalde technieken...ze gebruikt daarbij haar uitgebreide opleiding, ervaring en diverse technieken.

Dus als jij niet goed weet wat je zelf wil of nodig hebt...kies je voor Tine's mix.

Tine is gecertifieerd Tui-na therapeute, studeerde ayurveda technieken, aromatherapie, Zweedse massage, dieptemassage, Chi Nei Tsang, cupping en moxa, acupressuur, energetische voedingsleer en Qi Gong: Je bent in goede (gouden) handen 🙂

Pure Argan Olie Massage: 50 min- 80 euro, 80 min: 110 euro

Reiniging met rozen-scrubzeep en Zweedse massage met biologische arganolie.We starten deze heerlijke behandeling met een reinigende rozenscrub op de rug, hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en  openen de poriën zich om de massageolie goed op te nemen. Vervolgens masseren we het lichaam met een zachte massage met bio arganolie.

Arganolie helpt bij ontstekingen, schimmels, eczeem en acné, werkt verzachtend bij Psoriasis, herstelt de huid, gaat huidveroudering tegen en werkt zeer goed bij allerhande reumatische klachten.

We ronden deze massage af met een glaasje water.

Ayurvedische massage (Abhyanga)  (55 min - 90 euro)

Ayurveda betekent ‘de wetenschap van het leven’ of ‘de wetenschap van lang leven’. Ayurveda maakt deel uit van de ‘veda’, een alomvattende leer die mens, natuur en kosmos als één beschouwt.

De holistische gezondheidsleer van ayurveda behandelt het leven in zijn geheel en combineert fysieke, psychische, mentale en spirituele aspecten met het doel lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen en zo in de eerste plaats ziektes te voorkomen en – zo nodig – te genezen.

Er zijn verschillende soorten Ayurvedische massages. Bij Lavendine Pure kan je genieten van een relaxerende Abhyanga massage, dit is een zachte ayurvedische oliemassage van het hele lichaam. De zachte, dosha-harmoniserende oliemassage is een echt verwenmoment dat zowel voor reiniging als voor ontspanning zorgt. Het dosha-harmoniserende effect kan worden ondersteund door de speciale Ayruvedische massage olie die we gebruiken, gebaseerd op Siamolie. Deze massageolies bevatten etherische oliën en essences van geselecteerde kruiden uit de Ayurveda.

TuiNa Massage  (Therapeutische Massage)

80 Euro (1e behandeling) of 75 Euro (vervolgbehandeling*)

Deze massage is een therapeutische massage met speciale olie en Chinese crème: afhankelijk van de klachten gebruiken we mobilisatietechnieken massagetechnieken, speciale oliën of crèmes, cupping, moxa,…in overleg. Deze massage is aangewezen bij klachten zoals spier en-of gewrichtspijnen, nek-en schouderpijn, onderrugpijn, hoofdpijn, migraine,… 

Deze diepgaande therapeutische massage richt zich specifiek op het losmaken van blokkades. We gebruiken acupunctuurpunten om energieblokkades op te heffen. Na de massage kan je even bekomen bij een glaasje water of kopje thee.

Deze massage kan niet gereserveerd worden door gasten van de B&B of privé wellness. als je therapeutische accenten wenst kan je dan best kiezen voor 'Tine's mix'.

**een vervolgbehandeling: een TuiNa massage binnen 3 maanden na de vorige TuiNa massage.

Cupping Massage  (Therapeutische Massage)

80 Euro (1e behandeling) of 75 Euro (vervolgbehandeling*)

Deze massage is een therapeutische massage: we starten de behandeling met een Zweedse massage, waarna we 

blokkades gaan behandelen met cupping.

Het effect van cupping is een betere doorbloeding in de spieren en weefsels waarbij we bepaalde acupunctuurpunten stimuleren. Afvalstoffen in het lichaam worden met deze behandeling naar het huidoppervlak getrokken waardoor het lichaam zich beter van afvalstoffen kan ontdoen. Na de behandeling zijn op de plekken waar de cups vast zaten rode/diep paarse plekken te zien. Dit is een normaal verschijnsel. De plekken verdwijnen van zelf na een paar dagen. 

Alle gebruikte cups worden na elke behandeling gedesinfecteerd.

Deze massage kan niet gereserveerd worden door gasten van de B&B of privé wellness. je kan dan wel kiezen voor 'Tine's mix'.

Therapeutische hotstonemassage - 110 euro

Deze therapeutische massage combineert het gebruik van warme energetische basaltstenen met acupressuur en tui-na.

Deze massage is een therapeutische massage waarbij we energetische basaltstenen gaan gebruiken om spier - en gewrichtspijnen te behandelen, blokkades op te heffen,…

We vragen om bij reservatie je klachten te vermelden. Bij bepaalde klachten adviseren we net deze behandeling, bij andere klachten kan het zijn dat warme basaltstenen niet aangewezen zijn. We adviseren je graag met kennis van zaken.

We sluiten deze massage steeds af met een glaasje water.

<script/>