Gastronomie

Uit eten

In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips die wij gezellig én lekker vinden.

The Thrill

Zodra je binnenstapt, prikkelt The Thrill je zintuigen. De passie voor koken hangt er in de lucht. Het bruisende hart van het restaurant is de grillhaard. Tijdens het dineren ervaar je de gezelligheid van het knetterend vuur en de aroma’s van het gegrilde vlees terwijl je geniet van de unieke creaties van Rik Vandersanden. De keuken serveert kwalitatieve vleesproducten zoals US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet.

www.thethrill.be

Trattoria Sallentini

Heerlijke Italiaanse gerechten, pure Zuiderse keuken in het centrum van Genk.

https://salentini.eatbu.com/

Ristorante Coppola

Als u een gezellige avond met authentiek Italiaans eten wilt beleven, bent U van harte welkom in restaurant Coppola. Proef en geniet van de bijzonder smakelijke pastagerechten en de pizza's. Pizza's enkel te verkrijgen in het weekend.

https://info-coppola.eatbu.com

Het Hutmoment

Brasserie vlakbij onze B&B met lekkere Belgische keuken.

www.hutmoment.be

U restaurant

Restaurant U werkt uitsluitend met seizoensproducten, duurzaam gevangen vis en diervriendelijk geproduceerd vlees. Transparantie is het sleutelwoord, van product tot bereiding. Je neemt plaats rond de open keuken en kan de chefkok aan het werk zien.

https://www.restaurant-u.be

 

La Peña

Pricilla en Marco verwelkomen jullie van harte voor de pure Spaanse keuken: tapas en paella zijn hier zeker een aanrader!

https://www.lapenagenk.com/

De Griekse frituur

Gezellig familierestaurant, Griekse keuken.

Meer info en bestellen via www.griek.be

 

Partaasch 

Partaasch is ontstaan vanuit de mijn van Waterschei. Het zwarte goud van het verleden is de kleurencode van Partaasch geworden: voornamelijk zwart, met subtiele toetsen van goud.

Het restaurant is gelegen in Thor Park tussen twee mijnschachtbokken op het historische mijnterrein van Waterschei. Een bijzondere plek met een rijk verhaal…

partaasch.be

De Levensboom - Hasselt

In Restaurant de Levensboom vind je sublieme vegetarische gerechten. Alles wat er op je bord verschijnt, is kraakvers en biologisch. Of je nu houdt van een snelle streetfoodlunch, uitgebreid dineren, of ongedwongen genieten van een avondje tapas, in de Levensboom kan het allemaal. In de zomer op het zonnige tuinterras, in de winter in de gezelligheid van het authentieke herenhuis.

delevensboom.be

De Preuverie - Hasselt

De Preuverie is een klein, gezellig restaurant in het centrum van Hasselt. Goedlachse chef Peter Van Brussel zorgt met veel liefde voor een breed scala aan gastronomische specialiteiten. Naast een uitzonderlijk uitgebreid aanbod van vegetarische en vegan gerechten vind je er heerlijke vlees- en visgerechten.

depreuverie.be