Erop uit

Erop uit

Te Beleven in Genk en de ruime omgeving.

Lavendine Pure ligt in het hart van Limburg, in het groene Genk, vlakbij Bokrijk en Hasselt. 'Fietsen door het water’ kan je vlakbij onze B&B meemaken, ook 'Fietsen door de heide' is vlakbij. Of je nu fietsend of wandelend tot rust wil komen, cultuur opsnuiven, shoppen, bourgondisch genieten, zalig wellnessen of jezelf herbronnen tijdens een massage, het kan allemaal! Lavendine Pure ligt ook vlakbij verschillende interessante golfterreinen.

Bij ons kom je tot rust middenin de natuur, Lavendine Pure ligt aan de wandelnetwerk van het natuurgebied 'De Maten', dat behoort bij de '1001 wijers van Limburg'.  Ook Natuurpark Hoge Kempen ligt op een boogscheut van onze B&B.

Puur genieten... bij Lavendine Pure! 

Wandelen

Wie heerlijk wil wandelen, heeft in Genk opties te over. Je kan op verkenning in de grote Genkse natuurgebieden ‘De Wijers’ met o.a. 'De Maten' – ‘Natuurgebied Kiewit’ – ‘De Teut en Ten Haagdoorn’ – Het Nationaal Park “Hoge Kempen' , …

 

MEER INFO

Fietsen

Lavendine Pure ligt middenin het fietsnetwerk, onze B&B ligt pal tussen knooppunt 82 en 560.

Het is zalig te fietsen in onze prachtige omgeving en natuur!

Je kan zelf je fiets meebrengen en veilig bij ons stallen (en opladen),of je kan een (elektrische) fiets bij ons huren. Het netwerk bestaat uit fietswegen die met knooppunten met elkaar verbonden zijn. Op elk knooppunt is het mogelijk om je route aan te passen zodat je je fietstocht zo lang of zo kort maakt als je zelf wil. Het netwerk is in totaal 1.860 km lang, veel fietsplezier!

MEER INFO

Shoppen

Ben je eerder liefhebber van winkelen en wil je graag de modetrends opsnuiven in sfeervolle shoppingcentra in de buurt, zoals jij het wil:

 

MEER INFO

Golven

Golfterrein Spiegelven is een erg gevarieerd parcours aangelegd in een bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens.De betere speler of de "pro" daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren : hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden ... een ware challenge !

www.spiegelven.be

MEER INFO

Cultuur

Duik het mijnverleden in en ontdek hoe de industrie van toen de basis vormt voor innovatie, creativiteit en kunst vandaag! Genk: verrassend veelzijdig! Bovendien leunt onze B&B Lavendine Pure aan tegen Hasselt en Diepenbeek. Lees meer voor onze tips!

MEER INFO

Gastronomie

In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips die wij zeker een bezoekje waard vinden.

MEER INFO

Honesty bar

In de inkomhal van onze B&B bieden we je graag de mogelijkheid een streekdrankje of bio drankje uit te kiezen en ervan te genieten. Wij bieden deze drankjes aan aan democratische prijzen. De streekprodukten die we voor je koud gezet hebben, zijn stuk voor stuk Limburgse toppers. Zo heb je de kans om ook dit lekker stukje Limburg te ontdekken. Omdat we houden van puur en gezond, zorgen we ook voor verfrissende biodrankjes.

We geven je graag wat achtergrondinformatie over een aantal streekprodukten waar wij trots op zijn dat wij ze je kunnen aanbieden

 

MEER INFO