Reservatievoorwaarden b&b

Reservatievoorwaarden

Door reservatie ga je automatisch akkoord met onze reservatievoorwaarden. Lees ze gerust hier alvast even door.

Kom jij binnenkort zalig relaxen bij Lavendine Pure?

Om iedereen van een heerlijke ontspanvakantie te laten genieten, hanteren we volgende afspraken:

Reservatie en betaling:

Na je reservatie in onze B&B ontvang je van ons binnen de week een bevestigingsmailtje, met daarin een overzicht van wat je geboekt hebt. Als je wellness, massages, fietsen of andere extra’s reserveerde, stellen we je dan ook momenten voor om deze vast te leggen.

Het saldo van je verblijf vragen we uiterlijk 4 weken voor je aankomstdag over te maken op rekeningnummer BE36 9734 4181 0681 met vermelding van je reservatienummer en aankomstdag.

Je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst van deze betaling (binnen de week).

Houd er bij het reserveren van een massage(s) rekening mee dat je dit best vooraf doet. Op die manier kunnen we de massages goed plannen zodat we de kwaliteit van de massages voor al onze gasten kunnen garanderen.

Annuleringsvoorwaarden:

Een annulering van een verblijf is voor niemand leuk. Niet voor onze gasten die zich verheugen op wat quality-time, maar ook niet voor ons. Wij hebben immers een kamer vrijgehouden die we op korte termijn niet meer kunnen verhuren. Goede afspraken maakt goede vrienden. Daarom hanteren wij volgende afspraken:

* bij een annulering of wijziging tot 4 weken voor het geplande verblijf, kan je kosteloos annuleren of wijzigen. Uiterlijk 4 weken voor je aankomstdag dien je je geboekte verblijf te betalen.

* bij een annulering of wijziging van minder dan 4 weken voor het geplande verblijf, brengen we 50% van de totale verblijfkost in rekening. Vermits je uiterlijk 4 weken voor je aankomst je verblijf dient te betalen, betalen we in dit geval 50 % terug van de verblijfskost.

* bij een annulering of wijziging van minder dan een week voor het geplande verblijf, brengen wij de volledige verblijfkost/wellnessreservatie in rekening. Ook bij redenen die onvoorzien zijn. Wij zullen u in voorkomend geval een mailtje sturen voor de te betalen annuleringsvergoeding.

* Wanneer je je verblijf onderbreekt, of om welke reden dan ook vroeger vertrekt dan voorzien, dien je het volledige verblijf te betalen.

Bij het niet nuttigen van een ontbijt, kan er eveneens geen terugbetaling gevraagd worden.

! Wanneer je je verblijf dient te annuleren omwille van ziekte, passen we een bijzondere regeling toe. We vragen je dan een recent medisch attest voor te leggen van minder dan 48 uur oud, je kan in deze situatie je verblijf kosteloos verplaatsen. Het betaalde bedrag wordt niet terugbetaald, maar in een tegoed omgezet. Dit tegoed heeft geen einddatum, je kan bij ons komen genieten zodra het je lukt. Deze regeling geldt bij Corona besmetting, maar ook bij andere ziektes.

Bij verplaatsingen van je verblijf rekenen we een administratieve kost aan van 25 euro per kamer.

Je kan je verblijf (bij medische redenen) verplaatsen naar een nieuwe datum, behalve in de week van Valentijn (vanaf weekend voor Valentijn tot en met het weekend na Valentijn) en in de week tussen Kerst en Nieuwjaar. Tijdens die weken aanvaarden wij geen cadeaubonnen, noch verplaatste reservaties.

Bij je aankomst:

Kom je aan voor 16.30 u?

Ga even naar Genk centrum, maak een mooie wandeling in de Maten (plannetje per mail verkrijgbaar op vraag), relax even op het bankje op onze parking¦ er zijn zoooveel mogelijkheden.

Voor 16.30 u kan je niet inchecken, wij willen graag jouw kamer zeer grondig reinigen en desinfecteren, verluchten…

Wij vragen je vriendelijk daarom niet aan te bellen voor 16.30 uur.

Vanaf 16.30 u kan je inchecken, de dag van aankomst ontvang je tussen 16 u en 16.30 u een inkomcode waarmee je kan binnenkomen, je kamer ontdekken en beginnen te genieten in onze rustgevende B&B.

Tijdens je relaxverblijf:

Op je kamer staat een zeepdispenser met heerlijke Rituals zeep. Maak je er een gewoonte van je handen te wassen als je thuis komt bij ons?

De Gast en Genkse gidsen op je kamer mag je gratis mee naar huis nemen. In de hal is er ook informatie beschikbaar.

Het consumeren van eigen dranken is niet toegelaten in onze B&B ontbijtruimte, wellness, terras of in de relaxtuin.

In de honesty bar vind je allerlei drankjes die je kan aankopen aan democratische prijzen. Van elk verkocht drankje gaat er 10 % in een spaarpotje. Met deze opbrengst geven wij met Kerstmis een massage of overnachting cadeau (project iedereen verdient vakantie).

Noteer je drankje in het boekje dat bij de Honesty bar ligt, we rekenen af bij het uitchecken.

Glazen staan boven de frigo, deze glazen zijn enkel voor gebruik van dranken uit de honestybar, niet voor zelf meegebrachte dranken.

Doe je steeds de lichten uit als je er niet bent, en draai je de verwarming lager? Zo denken we ook aan het milieu!

Het is niet toegelaten onze keuken te gebruiken om te koken of maaltijden op te warmen. Ook de koelkast in de keuken is privé. Op je kamer is een koelkast voor jullie ter beschikking. Ook de spullen in de lades zijn niet voor algemeen gebruik. We vragen iedereen daarom vriendelijk deze lades niet te openen of er spullen uit te lenen.

Het ontbijt

Wij serveren het ontbijt van 8.15 u tot 10.15 u.

Ben je allergisch of intolerant, of volg je een bepaald dieet? Laat het ons vooraf weten, we houden er in de mate van het mogelijke graag rekening mee.

Het ontbijt wordt geserveerd via een ontbijtbuffet. De tafeltjes in de ontbijtruimte en op het terras staan per gezelschap.  In onze B&B ontbijt je niet aan een grote tafel met alle gasten samen, tenzij jullie samen een verblijf gereserveerd hebben.

Na je verblijf

Na een verblijf bij ons ben je weer herboren, en heb je energie voor 10.

Heb je opmerkingen of verbetervoorstellen? Geef ze ons door, bij uitcheck of achteraf. Wij horen graag je mening en willen ons relaxplekje continu optimaliseren.

Ben je tevreden over je verblijf, je maakt ons blij met een review op Tripadvisor, Google of op onze website.

Geniet van je verblijf, en van t leven! We wensen je dit van harte toe!

Warme groet,

Daniël & Tine

Lavendine Pure