Coreander

Coreander

De Coreander is een ruime gezellige loftkamer voor 2 personen, ze bestaat uit een slaapkamer met luxe boxspringbed, aparte badkamer met groot hoekbad, een apart toilet, flatscreen tv, zithoek, nespressomachine, brasserietafeltje met 2 stoelen, gratis Wifi.

In deze kamer kom je helemaal tot rust, met een prachtig uitzicht vanuit het ronde raam. Deze extra grote kamer is onze lievelingskamer door de combinatie van de ruimte en de rust (bovenste verdieping), de warme kleuren van het interieur, de mogelijkheid over de daken naar buiten te kijken, een tafeltje om gezellig samen iets te drinken, wat lezen in de cosy zithoek...

Faciliteiten

airco

→ Bio ontbijtbuffet inbegrepen aan apart tafeltje in de ontbijtruimte

→luxe boxspringbed (180 cm breed, 210 cm lang) met kraakverse luxe lakens en donsdeken.

→badkamer met hoekbad, rivierstenen lavabo

→koelkast, Nespresso koffiemachine en waterkoker

→flatscreen tv

→wifi

→tafel met 2 stoelen (mogelijk om te lunchen of dineren op de kamer)

→gezellige zithoek

→ apart eco-toilet (spoeling met regenwater)

Buiten je kamer kan je heerlijk genieten van de relaxtuin met veel zithoekjes, een zonneterras, overdekt terras en een ecologische zwemvijver.

Deze kamer kies je als je rust zoekt en houdt van een fijne lichtinval. In de loft loopt het dak schuin in de badkamer en het toilet.

Oppervlakte: 48 m

Tijdens het boekingsproces kan je allerlei extra's toevoegen aan je verblijf. Zo kan je 2,5 of 3,5 uur privé-wellness toevoegen, een of meerdere massages, (elektrische) fietsen huren voor 1 of meerdere dagen, aangeven dat je een (duo)vespa wil huren, een flesje cava of wijn op de kamer bij aankomst, een heerlijke picknick voor onderweg. Je ziet dan meteen ook de prijs voor je gekozen opties. Wij bieden geen kant en klare arrangementen aan omdat...we veel te veel keuze hebben! We zouden zoveel arrangementen kunnen samen stellen dat je het bos niet meer zou zien door de bomen. Boek gerust je plekje, ook achteraf kan je nog steeds extra's toevoegen.

Prijzen:

Hoogseizoen (juli en augustus en kerstvakantie):

  • 2 nachten 175 euro per nacht
  • vanaf 3 nachten 165 euro per nacht

Middenseizoen (weekends en andere schoolvakanties):

  • vanaf 2 nachten 165 euro per nacht

Laagseizoen (weekdagen buiten schoolvakanties):

  • vanaf 2 nachten 160 euro per nacht