Activiteiten & resto’s

Te beleven in Genk en de nabije omgeving

Lavendine Pure ligt in het hart van Limburg, in het groene Genk, vlakbij Bokrijk en het Nationaal Park. Bij ons kom je tot rust middenin de natuur, Lavendine Pure ligt aan de wandelnetwerk van het natuurgebied ‘De Maten’, dat behoort bij de ‘1001 wijers van Limburg’.  Ook Natuurpark Hoge Kempen ligt op een boogscheut van onze B&B.

Puur genieten… bij Lavendine Pure!

[read more] 

[/read]

 

Gastronomie

In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips waar we zelf graag komen.

MEER INFO

 

Wandelen

Wie heerlijk wil wandelen, heeft in Genk opties te over.

In onze B&B vind je in de receptie een gebiedskaart, waarop QR codes staan met vele wandelgebieden.

Je scant de QR code en krijgt meteen info over het wandelgebied, met de wandelmogelijkheden. Het adres van de parking van dit wandelgebied krijg je er metten bij. Je kan meteen -zonder voorbereidingsstress!- op pad!

In onze buurt zijn heerlijke wandelgebieden, waarin je uren, dagen kan verdwalen. Je maakt je hoofd helemaal leeg in deze prachtige natuur!

Bij voorbeeld: De Maten, het Nationaal Park, de Wijers, de teut en Hagedoorn, Hengelhoef, Kelchterhoef, het Munsterbos....puur genieten!

Bovendien kan je een picknick bij ons bestellen om mee te nemen, op een bankje onderweg kan je dan genieten van al dat lekkers.

MEER INFO

 

Fietsen

Lavendine Pure ligt middenin het fietsnetwerk. Het is zalig te fietsen in onze prachtige omgeving en natuur. Je kan zelf je fiets meebrengen en veilig bij ons stallen (en opladen),of je kan een (electrische) fiets bij ons huren. Het netwerk bestaat uit fietswegen die met knooppunten met elkaar verbonden zijn. Op elk knooppunt is het mogelijk om je route aan te passen zodat je je fietstocht zo lang of zo kort maakt als je zelf wil. Het netwerk is in totaal 1.860 km lang, veel fietsplezier!

MEER INFO

 

Shoppen

Ben je eerder liefhebber van winkelen en wil je graag de modetrends opsnuiven in sfeervolle shoppingcentra in de buurt, zoals jij het wil:

 

MEER INFO

 

Touren of racen

Heb jij ook zin om het mooie stukje Limburg met zijn prachtige natuur en historische sites te ontdekken? Wil je dit op een originele manier doen met een Vespa? Combineer heerlijk relaxen bij Lavendine Pure met zalig touren met een Vespa! Of kom karten op het circuit van Horensbergdam! Snelheid en avontuur gegarandeerd!

MEER INFO

 

Cultuur

Duik het mijnverleden in en ontdek hoe de industrie van toen de basis vormt voor innovatie, creativiteit en kunst vandaag! Genk: verrassend veelzijdig! Bovendien leunt onze B&B Lavendine Pure aan tegen Hasselt en Diepenbeek…lees meer voor onze tips!

MEER INFO

 

Honesty bar

In de inkomhal van onze B&B bieden we je graag de mogelijkheid een streekdrankje of bio drankje uit te kiezen en ervan te genieten. Wij bieden deze drankjes aan aan democratische prijzen. De streekprodukten die we voor je koud gezet hebben, zijn stuk voor stuk Limburgse toppers. Zo heb je de kans om ook dit lekker stukje Limburg te ontdekken. Omdat we houden van puur en gezond, zorgen we ook voor verfrissende biodrankjes.

We geven je graag wat achtergrondinformatie over een aantal streekprodukten waar wij trots op zijn dat wij ze je kunnen aanbieden

 

MEER INFO